Word vrijwilliger

(Momenteel, juni 2017, hanteren wij een wachtlijst. Maar aanmelden kan altijd en een eerste telefonische kennismaking volgt.)

De werkzaamheden bij TRIP Bommelerwaard worden uitsluitend door vrijwilligers uitgevoerd. Momenteel zijn er ca. 30 vrijwilligers actief. Lijkt het je leuk om ook je steentje bij te dragen, leuke collega’s te ontmoeten en bezoekers de toeristische weg te wijzen in de Bommelerwaard, meld je dan via dit aanmeldingsformulier. 

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit baliediensten. Aan de balie wordt altijd met 2 personen gewerkt waarvan altijd tenminste één ervaren persoon. Gezamenlijk ben je er verantwoordelijk voor dat alle bezoekers op een vriendelijke en adequate wijze van de gevraagde (meestal toeristische) informatie worden voorzien.
Daarnaast worden sommige vrijwilligers ingezet om specifieke taken op zich te nemen of worden betrokken bij projecten (denk aan bijv. de Aardbeiendag, Cultuurarrangementen, Bestuur enz.). Dit alles gaat natuurlijk in goed overleg, maar enige inzet voor projecten wordt van een ieder verwacht. 

Functie-eisen
Je bent 18 jaar of ouder, je woont in de Bommelerwaard, en je hebt een uitgebreide kennis van Zaltbommel en de Bommelerwaard (of je kunt jezelf dit snel eigen maken). Verder is het prettig als je met de computer, internet en e-mail overweg kunt en met het oog op de buitenlandse toeristen is het natuurlijk ook handig als je Engels en Duits beheerst. Daarnaast gaan we ervan uit dat je een dagdeel per week of een dag per 2 weken beschikbaar bent om baliedienst te doen.

Foto's

Deze diashow vereist JavaScript.

Klik hier voor foto galerij

Volg ons op Twitter!
UITagenda

Weer overzicht
Weersverwachting
Zaltbommel
Weeronline.nl - Meer weer in Zaltbommelweeronline.nl Altijd jouw weer