Waterrecreatie

Onderstaand vindt u alles op het gebied van watersport en (water) recreatiegebieden.  Ook in de Bommelerwaardgids treft u extra informatie over de vele mogelijkheden alsmede een overzichtskaart.

Watersportvereniging de Golfbreker / Jachthaven Zaltbommel, Zaltbommel

 

Jachthaven Zaltbommel

Watersportvereniging de Golfbreker wijst toeristen de weg die aanleggen in jachthaven Zaltbommel. Beroepsvaart, pleziervaart en grote rondvaartschepen leggen geregeld aan, voor 1 nacht of langer.

 

Zwemmen en varen in de Afgedamde Maas

Zwemmen en varen in de Afgedamde Maas

Zwemmen en varen in de Afgedamde Maas

 

 

Zwemmen en varen in de Afgedamde Maas, Well-Ammerzoden en Nederhemert. 

Vissen, zwemmen, zeilen, varen, struinen, zonnen aan de diverse zandstrandjes en nog veel meer is mogelijk. Om het recreëren voor de gebruikers plezierig en veilig te blijven houden, worden de gebruikers van snelle motorboten verzocht zich te houden aan de maximumsnelheid. Klik hier voor meer info.

Strandjes langs de Waal

Strandjes langs de Waal

Strandjes langs de Waal

 

 

Strandjes langs de Waal, in Poederoijen, Brakel, Zuilichem, Nieuwaal, Gameren, Zaltbommel, Hurwenen en Rossum

Hoewel het prachtig wandelen is langs de uiterwaarden en het water in de zomer er zeer aanlokkelijk uitziet om te gaan zwemmen, is het zwemmen levensgevaarlijk en op veel plekken ten strengste verboden. Heerlijk zonnebaden op de strandjes is op veel plekken wel toegestaan.

Strandbad Well, Well

Strandbad Well

Strandbad Well

 

 

In Well kun je heerlijk een dagje naar het strand. Het Strandbad is bij mooi weer een trekpleister voor gezinnen met kleine kinderen.

Recreatiegebied De Zandmeren, Kerkdriel

Recreatiegebied De Zandmeren, Kerkdriel

Recreatiegebied De Zandmeren

 

 

Midden in Nederland, in één van de mooie, uitgestrekte gebieden langs de afgedamde Maas, liggen de Zandmeren. In een natuurlijke havenkom in deze bijzondere omgeving is een kleinschalige haven te vinden, die dè thuishaven kan zijn voor uw klassieke schip.

Recreatiegebied De Neswaarden, Aalst

Recreatiegebied De Neswaarden, Aalst

Recreatiegebied De Neswaarden

 

 

Recreatiegebied aan de rand van Gelderland en Noord-Brabant, in het dorp Aalst in de Bommelerwaard. De Neswaarden is opgeknapt en sinds juni 2013 toegankelijk.

UITagenda

Foto's

Deze diashow vereist JavaScript.

Klik hier voor foto galerij