Streekproducten

Mijn Kaas Koe, Ammerzoden.

Mijn Kaas Koe is een uniek idee waarbij je elke maand de allerlekkerste kaas uit de streek ontvangt. De kaas wordt bereid volgens traditioneel recept en met meer dan 40 jaar ervaring met het ontwikkelen ervan. En om je bewust te maken van de oorsprong van de kaas, kun je één van de koeien nauwlettend in de gaten houden. Iedere koe heeft zijn eigenaardigheden; kies de koe die het beste bij jou past en zo heb je je eigen Kaaskoe. In het Brabants Dagblad kunt u een leuk artikel lezen over Mijn Kaas Koe. Voor meer informatie kunt u de website van Mijn KaasKoe bezoeken.

ProefLOKAAL Bommelerwaard

 
ProefLOKAAL Bommelerwaard zet de Bommelerwaard op de (menu)kaart. Lekkers van telers, boeren, chef-koks, bakkers, wijnspecialisten, slagers, traiteurs. Enthousiaste producenten en samenstellers: ze presenteren de smakelijkste resultaten van hun samenwerking gebundeld in ProefLOKAAL.

IJsboerderij “de Schoonheuvel”, Hedel

 
ijsboerderij-de-schoonheuvel-hedel_1

IJsboerderij De Schoonheuvel

 
 
“Kom gerust even zitten op het gezellige terras binnen of buiten na een mooie fietstocht en geniet van vele soorten ambachtelijk ijs. Gemaakt van de melk van eigen koeien op het bedrijf.

Wijndomein “Oude Waalstroom”, Hurwenen

Wijndomein De Oude Waalstroom, Hurwenen

Wijndomein De Oude Waalstroom

 
 
In deze wijngaard worden kwaliteitswijnen van Nederlandse bodem op een biologische, ambachtelijke en duurzame manier geproduceerd. Hier worden fruitige en volle rode wijnen, droge of halfdroge witte wijnen en roséwijnen gemaakt. Een breed assortiment met voor iedere gelegenheid een passende wijn.

Paddenstoelenkwekerij “Het Paddenstoelenrijk”, Rossum

 
paddenstoelenrijk-rossum

Paddestoelenrijk

 
 
Bijzondere soorten paddenstoelen uit het verre Oosten, zoals de Shii-take en de harige Pom pom blanc, maar ook de Beukenzwam, Koraalzwam, Pioppino, Eryngii, Nameco en de Maitake. Klik hier voor meer info. 

IJssalon Hygge, Zaltbommel

Bij ijssalon Hygge kunt u heerlijk ijs proeven en beleven. Diverse heerlijke ijssoorten, maar ook kunt u hier terecht voor een lekker kopje koffie. Ook biedt Hygge mogelijkheden voor workshops en kinderfeestjes. Meer weten? Neem een kijkje op de de Facebook pagina van Hygge

IJssalon Tiesimo, Zaltbommel

IJssalon Tiesimo op de Gamerschestraat in Zaltbommel verkoopt heerlijk ijs en zij hebben een klein terrasje voor de deur. Meer weten? Neem hier een kijkje op hun Facebook pagina.

Proef de streekproducten

Klik op het plaatje voor een overzichtskaart

 
 
Geniet van de vele producten en culinaire hoogtepunten uit de Bommelerwaard.
UITagenda

Foto's

Deze diashow vereist JavaScript.

Klik hier voor foto galerij