Kunst

Kunstwerken in Zaltbommel

 

In Zaltbommel zijn vele kunstwerken te bewonderen die her en der in de stad staan. Bij het TRIP Informatiepunt op de Markt is een overzicht verkrijgbaar. Dit is een plattegrond van de kern van Zaltbommel met de kunstwerken daarop aangegeven. Tevens wordt er per kunstwerk aangegeven wie de kunstenaar is en een beschrijving van het kunstwerk.

 

Klik op de link voor meer kunst in de Bommelerwaard en een overzichtskaart.

 

 

 

Pracht in de Gracht, Zaltbommel

Pracht in de Gracht, Zaltbommel

 

 

Van begin juni tot en met de eerste week van september 2017 is het weer genieten van prachtige kunstwerken in de grachten aan de Marten van Rossemsingel en de Virieusingel tijdens Pracht in de Gracht.

 

 

 

Kunst Kiezel Klei, Bommelerwaard

 

De zestiende editie van de open atelierroute Kunst, Kiezel, Klei is voorbij. In 2017 is de volgende editie. Dan zetten de Bommelerwaardse kunstenaars hun deuren weer open om u kennis te laten maken met hun werk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook dit jaar verandert de binnenstad van Zaltbommel tijdens de 31e Bommelse Kunstroute in een paradijs voor kunstliefhebbers. Kunstenaars en hun gasten tonen de twee laatste weekenden van juni (17-18 en 24-25 juni 2017) hun werk in ateliers en expositieruimtes, binnen en direct buiten de wallen van de monumentale vestingstad Zaltbommel. Toegang is gratis. Op zaterdagochtend 17 juni vindt de opening van de Bommelse Kunstroute plaats in de Gasthuiskapel, Gasthuisstraat 34 in Zaltbommel. De opening is van 10.00 tot 11.00 uur en voor iedereen gratis toegankelijk. De Gasthuiskapel is tevens informatiepunt tijdens de twee weekenden. Hier is een plattegrond van de route verkrijgbaar en ziet u een overzichtsexpositie met werk van deelnemende leden. De ateliers en expositieruimtes zijn elke dag van 11.00 tot 17.30 uur geopend.

 

 

 

Gasthuiskapel, Zaltbommel

 

 

In de Gasthuiskapel in Zaltbommel worden regelmatig exposities gehouden.

 

 

 

 

 

Foto's

Deze diashow vereist JavaScript.

Klik hier voor foto galerij

Volg ons op Twitter!
UITagenda

Weer overzicht
Weersverwachting
Zaltbommel
Weeronline.nl - Meer weer in Zaltbommelweeronline.nl Altijd jouw weer