Watersport

Watersport

Fishing & Outdoor Zaltbommel

Hengelsportwinkel Fishing & Outdoor Zaltbommel vind je in de Bommelerwaard.
Het watergebied van Nederland.
Wij als hengelsportwinkel willen het beste voor de hengelsport, maar ook het beste voor U. Met deze reden beschikken wij over een uitgebreid A- klasse assortiment op het gebied van witvis, roofvis, Feedervis, karper en forelvissen.
Op welk soort vis u ook vist bij ons vindt u gegarandeerd datgene wat u zoekt.

Van hengels, spinhengels tot pellets, grondvoeren, boilies en levend aas bij Fishing Outdoor vind je het allemaal!.
Vis-vergunningen zijn ook bij ons verkrijgbaar ook de jeugdvergunningen en dagpassen, geven wij uit!.
Elke woensdag hebben wij verse levering van levend aas (maden, casters, pieren, pinkies noem maar op) in de zomer maanden zelfs 2 x per week vers geleverd!
Uiteraard hebben wij ook de kant en klaar voeren in huis van diverse merken in de winkel liggen.

Ons assortiment blijft steeds vernieuwen waardoor wij u altijd de nieuwste en de juiste producten kunnen aanbieden.
Wij werken met gerenommeerde merken zoals: Preston Innovations; Spro; Cresta; Garbolino; Jaxon; Lion Sports en nog veel meer.
Kom snel
kijken in onze winkel.

Camping en Watersportcentrum Heerewaarden

Camping en watersportcentrum Heerewaarden is gelegen op een prachtige plek aan de Maas. Vanuit de jachthaven met maar liefst 125 ligplaatsen vaart u direct de Maas op, maar kunt ook via Sluis Sint Andries de Waal op varen. Tevens beschikking we over een helling waar u een boot of jetski te water kunt laten. Voor meer informatie over Camping Heerewaarden, kijk even op hun website

W.S.V. (watersportvereniging) Het Esmeer, Aalst

De jachthaven W.S.V. Het Esmeer ligt op een prachtige locatie bij het Recreatiepark Het Esmeer. Voor meer informatie kijkt u dan op deze website van W.S.V. Het Esmeer.

van Gent Watersport, Kerkdriel

Van Gent Watersport

Van Gent Watersport

 

 

Full service marina, havencafé met terras aan het water, bootshop met uitgebreid assortiment watersportartikelen, verhuur van polyvalken, bbq sloep, libertysloepen, kano’s en SUP’s (stand up paddling boards). Bekijk hier de mogelijkheden.

Watersportvereniging de Golfbreker / Jachthaven Zaltbommel, Zaltbommel

 

Jachthaven Zaltbommel

Watersportvereniging de Golfbreker wijst toeristen de weg die aanleggen in jachthaven Zaltbommel. Beroepsvaart, pleziervaart en grote rondvaartschepen leggen geregeld aan, voor 1 nacht of langer.

 

Zandmeren, Kerkdriel

Ligplaatsen voor klassieke schepen

In de natuurlijke havenkom van de Zandmeren, langs de Afgedamde Maas, is deze kleinschalige haven te vinden, die dè thuishaven kan zijn voor uw klassieke schip. Bij kort verblijf is ook voor recreatievaart plek aan de steiger.

UITagenda

Foto's

Deze diashow vereist JavaScript.

Klik hier voor foto galerij