Kinderen

Kleuterspeurtocht door Zaltbommel.

Een leuke en leerzame tocht om met je vriendjes of vriendinnetjes, familie of met de klas te doen.
klik hier om de speurtocht te downloaden.

Kasteel Ammersoyen, Ammerzoden

Kasteel Ammersoyen, Ammerzoden

Kasteel Ammersoyen

 
 
Welke ridder of prinses wil er nu niet zijn of haar verjaardag vieren op een echt kasteel? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar kasteel Ammersoyen in Ammerzoden voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje.

IJsboerderij / Boerengolf “de Schoonheuvel”, Hedel

IJsboerderij De Schoonheuvel, Hedel

IJsboerderij De Schoonheuvel

 
 
Kinderfeestjes; van kalf tot koe, van melk tot ijs

Kids-Castle, Hedel

Kids Castle, Hedel

Kids Castle

 
 
Kinderspeelparadijs speciaal gericht op de wat kleinere kinderen. Zelfs voor kinderen die alleen nog maar kunnen kruipen zijn er voorzieningen. Voor elke leeftijd t/m 9 jaar zijn er uitdagende toestellen zodat ze al spelend ook nog het nodige aan beweging doen.

Bezoekerscentrum De Grote Rivieren, Heerewaarden

degroterivieren-heerewaarden

Bezoekerscentrum De Grote Rivieren

 
 
Bij het Bezoekerscentrum De Grote Rivieren kan je spelen, leren, ook voor de allerkleinsten, kinderfeestjes en natuurlijke activiteiten.

Slot Loevestein, Poederoijen

Slot Loevestein, Poederoijen

Slot Loevestein

 
 
Je verjaardag vier je natuurlijk op Slot Loevestein. Want wie wil er nou niet ontvangen worden in de geheimzinnige poorttoren of kruittoren met kinderbier en een kasteeltaartje? Talloze mogelijkheden om van je feestje het allerbeste feest te maken.

Museum Stadskasteel Zaltbommel

Museum Stadskasteel, Zaltbommel

Museum Stadskasteel

In het museum vind je Jip & Janneke verhaaltjes. Verder kun je spelletjes doen, je verkleden als Jip & Janneke en natuurlijk lekker kleuren! Ga naar Museum Stadskasteel. MUSEUMATELIER – In het MUSEUMATELIER op de zolder van het Museumcafé kunnen kinderen en volwassenen deelnemen aan fantasierijke en inspirerende creatieve lessen en workshops. Ga mee op een spannende ontdekkingsreis door het Museum Stadskasteel Zaltbommel én je eigen fantasie en verbeelding.

Sint-Maartenskerk speurtocht, Zaltbommel

speurtocht-in-sint-maartenskerk-zaltbommel

Speurtocht in Sint-Maartenskerk

 
 
Tijdens de openstelling van de kerk is er voor de actieve speurders van ongeveer 7-12 jaar een leuke speurtocht. Aan de hand van 18 vragen ga je door de hele kerk. Je ziet dan o.a. kanonskogels, muziekinstrumenten, allerlei dieren en geheimzinnige spijkers.

Kleuterspeurtocht door Zaltbommel

Speurtocht kleuters, Zaltbommel

Speurtocht voor kleuters

 
 
Aan de balie bij het TRIP informatiepunt kunt u een leuke speurtocht verkrijgen om zodoende spelenderwijs de leuke binnenstad van Zaltbommel te leren kennen.

Kookworkshop Hoppies, Ammerzoden

Kookworkshop

Een kookworkshop is een ontspannen bezigheid voor een avondje uit, of als onderdeel van een vergadering of business arrangement. Het menu kan een verrassing zijn of in overleg worden samengesteld. Bij Hoppies zijn verschillende kookworkshops te boeken, denk  hierbij aan: Champignons, Tapas, Sushi/Japans, Italiaans en Portugees. Voor meer informatie m.b.t. alle mogelijkheden, diverse (midgetgolf) arrangementen en tarieven, zie de website van Hoppies.

Museumatelier – Zaltbommel

MUSEUMATELIER – In het MUSEUMATELIER op de zolder van het Museumcafé kunnen kinderen en volwassenen deelnemen aan fantasierijke en inspirerende creatieve lessen en workshops. Ga mee op een spannende ontdekkingsreis door het Museum Stadskasteel Zaltbommel én je eigen fantasie en verbeelding.

Hoppies, Ammerzoden

Hoppies, Ammerzoden

Hoppies

 
 
Voor uren speelplezier in de natuur! Ooit begonnen als maisdoolhof, inmiddels uitgebreid met vele mogelijkheden om je uren te vermaken tussen alle elementen die de natuur biedt. Water, zand en groen vormen de basis van Hoppie’s.

IJssalon Tiesimo, Zaltbommel

IJssalon Tiesimo op de Gamerschestraat in Zaltbommel verkoopt heerlijk ijs en zij hebben een klein terrasje voor de deur. Meer weten? Neem hier een kijkje op hun Facebook pagina.
UITagenda

Foto's

Deze diashow vereist JavaScript.

Klik hier voor foto galerij