Fietsen

knooppuntenroute-45kmBij TRIP zijn verschillende fietsroutes verkrijgbaar. Er zijn door TRIP samengestelde routes door de Oost- (33km) en West-Bommelerwaard (45km), Rondje Bommelerwaard (65km) en ook de kaart van het landelijke fietsknooppuntennetwerk is hier te koop. Nog enkele voorbeelden van mooie routes:

Fietsen langs de Waal

Volop fietsen

 
 
Fietsen langs de Waal is werkelijk prachtig. Ideale fietspaden, over dijken, langs weilanden en natuurgebieden met uitzicht op de drukke Waal is heel erg mooi en zeker aan te bevelen. Vanaf Zaltbommel kunt u richting Slot Loevestein, of de andere kant op richting Heerewaarden. Neem daar in de zomer het fietsveer naar Varik en kom aan de andere kant terug. Echt genieten!

Fietsroute Munnikenland

Natuurgebied Munnikenland bij Poederoijen

 
 
De monniken zijn al eeuwenlang verdwenen uit het Munnikenland, maar de meditatieve sfeer van rust en ruimte is gebleven. Stap op de fiets en laat je hoofd leegwaaien op de dijken van dit natte land. Klik hier voor de route.

Fietsen langs de Afgedamde Maas

overzicht Afgedamde Maas

 
 
Fietsen langs de Afgedamde Maas en pittoreske dorpjes is een ware belevenis. Bekijk de kaart en meer info en vind je weg!

Fietsverhuur, Zaltbommel

Fietsverhuur

Fietsverhuur Zaltbommel

 
In Zaltbommel zijn fietsen te huur bij Bert van Osch Rijwielen. Geldige legitimatie, een contante borg van € 50,= en het invullen van een huurovereenkomst is verplicht. Verhuur vanaf 08.00 uur, de fiets moet voor 17.00 uur weer ingeleverd worden. Prijs € 10,= per fiets per dag, elektrische fiets € 25 per dag. Huur voor meerdere dagen is ook mogelijk. Adres: Waterstraat 38, Zaltbommel. Meer informatie en reserveren: tel 0418-513147.
 
Ook bij De Oude Bieb kunt u fietsen huren voor € 12,50 per dag. Adres: Nieuwstraat 4, Zaltbommel, 0418-519009.
Foto's

Deze diashow vereist JavaScript.

Klik hier voor foto galerij

Volg ons op Twitter!
UITagenda

Weer overzicht
Weersverwachting
Zaltbommel
Weeronline.nl - Meer weer in Zaltbommelweeronline.nl Altijd jouw weer