Evenementen & Arrangementen

Ontdek Rivierenland – Bommelerwaard

Op de site van Rivierenland vindt u een pagina van Bommelerwaard waarin u informatie over  Zien & Doen, Overnachten, Agenda en Algemene  informatie,  zie hier de link naar de pagina  

Beleef Zaltbommel

  Zoekt u informatie over Zaltbommel, bijvoorbeeld over  Winkels, Horeca, kijkt u dan even op de site van Beleef Zaltbommel

Stadswandelingen met gids door de historische binnenstad van Zaltbommel.

Stadswandeling met gids, Zaltbommel

Stadswandeling met gids, Zaltbommel

Op de zaterdagen 5 september en 3 oktober 2020 organiseert het TRIP Informatiepunt een stadswandeling met gids door de historisch binnenstad van Zaltbommel. In verband met de coronamaatregelen zijn maximaal zes personen per gids toegestaan, vol = vol.

De wandeling gaat langs de kenmerkende Sint-Maartenskerk en het Stadskasteel. Ook worden de huizen gepasseerd die door beroemdheden als Franz Liszt en Karl Marx werden bezocht, alsmede de woningen van de familie Philips en Fiep Westendorp. Tijdens de wandeling kom je langs diverse gootspoken, hedendaagse kunstwerken die meestal in een dakgoot te vinden zijn. Ook zal de gids vertellen over de bewoners die er vroeger woonden of de historie van het pand. Het is een leuke en leerzame wandeling voor alle leeftijden. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en start om 13.30 uur vanaf het TRIP Toeristisch Informatiepunt op de Markt 10.

De deelnemers kunnen op vertoon van een te ontvangen voucher in het restaurant van de HEMA van een gratis kop koffie of thee genieten of van een gratis 2e bolletje ijs bij ijssalon Hygge, beide te vinden op de Boschstraat.  De kosten bedragen € 3,50 per deelnemer.

Aanmelden kan via deze link, aan de balie bij TRIP op de Markt 10, per telefoon 0418-648774 of e-mail op info@tripbommelerwaard.nl.

Hoppies, Ammerzoden

Koffie/lunch

Als het seizoen in april weer van start gaat kunnen wandelaars en fietsers bij Hoppies een koffie/lunch stop houden! Zie voor uitgebreide informatie over de alle mogelijkheden bij Hoppies, zoals diverse midgetgolf arrangementen, workshops en leuke lunchboxen, de website van Hoppies

Kookworkshop Hoppies, Ammerzoden

Kookworkshop

Een kookworkshop is een ontspannen bezigheid voor een avondje uit, of als onderdeel van een vergadering of business arrangement. Het menu kan een verrassing zijn of in overleg worden samengesteld. Bij Hoppies zijn verschillende kookworkshops te boeken, denk  hierbij aan: Champignons, Tapas, Sushi/Japans, Italiaans en Portugees. Voor meer informatie m.b.t. alle mogelijkheden, diverse (midgetgolf) arrangementen en tarieven, zie de website van Hoppies.

Bommelerwaardgids

 
Op de Bommelerwaardgids vindt u alle informatie over de Bommelerwaard: UITagenda – Streekinfo – Nieuws – Bedrijvengids- Themakaarten.

Cultuurarrangement Zaltbommel, het hele jaar door

Organiseert u een familieuitje of bedrijfsuitstapje?  TRIP heeft vier interessante cultuurarrangementen in Zaltbommel samengesteld. De arrangementen zijn het hele jaar door te boeken!! Daarmee kunt u een cultureel en culinair programma beleven in het oude stadscentrum van Zaltbommel. Het tarief bedraagt € 28,50 per persoon per arrangement, inclusief kopje koffie/thee met appelgebak en een cultuurarrangementlunch!  Op verzoek kunnen wij ook een speciaal arrangement voor u samenstellen.  De vrijwilligers van TRIP adviseren u graag over de (combinatie)mogelijkheden die er zijn voor de invulling van een gezellige dag. Klik op deze Flyer Cultuurarrangement Zaltbommel 2020 voor meer info. Aanmelden kan via dit aanmeldingsformulier.

Gecanceld – Herdenking 75 jaar Vrijheid – Wandeling met oorlogsverhalen door Zaltbommel – Gecanceld.

Op de zaterdagen 18 april, 25 april en 2 mei 2020 organiseert het TRIP Informatiepunt in samenwerking met Het Gilde van Stadsgidsen wandelingen langs alle plekken in Zaltbommel waar tijdens de oorlog een bijzondere gebeurtenis of handeling hebben plaatsgevonden. Vertrekpunt; Stadhuis, Markt 12, Zaltbommel. De starttijden zijn om 13.30 uur en 15.30 uur. Op alle tijdstippen is het maximale aantal deelnemers 20 personen. De duur van de wandeling is 1,5 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan bij TRIP via een mail aan TRIP Bommelerwaard of telefonisch 0418-648774.
UITagenda

Foto's

Deze diashow vereist JavaScript.

Klik hier voor foto galerij