Evenementen & Arrangementen

Bommelerwaardgids

 
Op de Bommelerwaardgids vindt u alle informatie over de Bommelerwaard: UITagenda – Streekinfo – Nieuws – Bedrijvengids- Themakaarten.

Cultuurarrangement Zaltbommel, het hele jaar door

 
Organiseert u een familieuitje of bedrijfsuitstapje?  TRIP heeft vier interessante cultuurarrangementen in Zaltbommel samengesteld. De arrangementen zijn het hele jaar door te boeken!! Daarmee kunt u een cultureel en culinair programma beleven in het oude Stadscentrum van Zaltbommel. Op verzoek kunnen wij ook een speciaal arrangement voor u samenstellen. Inclusief kopje koffie/thee met appelgebak en een Cultuurarrangement lunch!! De vrijwilligers van TRIP adviseren u graag over de (combinatie)mogelijkheden die er zijn voor de invulling van een gezellige dag. Klik hier voor meer info. Aanmelden kan via dit aanmeldingsformulier.

Aardbeiendag Zaltbommel 17 juni 2017

Aardbeienkoningin 2017

 
De aardbeien van de Veiling Zaltbommel zijn de lekkerste van Nederland. Dat is al sinds jaar en dag zo. Er worden in de Bommelerwaard heel veel aardbeien geteeld en ze zijn heerlijk! Eind veertiger jaren van de vorige eeuw is in Zaltbommel de eerste AARDBEIENDAG van Nederland gehouden. Al had het in die jaren wel een andere insteek dan nu. De AARDBEIENDAG is een begrip in Zaltbommel en wijde omgeving. Het heeft tussen 1997 en 2007 een tijdje stilgelegen, maar sinds 2008 is deze oude Zaltbommelse traditie gelukkig weer in ere hersteld en wordt georganiseerd door TRIP Bommelerwaard. Elk jaar kunt u op de 3e zaterdag in juni gratis beschuitjes met Aardbeien komen eten op de Bommelse Markt. De Aardbeiendag in 2017 staat gepland op zaterdag 17 juni.

Stadswandeling historisch Zaltbommel met Stadsgids, 1e zaterdag van de maand (april-oktober)

Stadswandeling met gids, Zaltbommel

Stadswandeling met gids, Zaltbommel

Tijdens het toeristisch seizoen organiseert het TRIP i.s.m. het Gilde van Stadsgidsen Zaltbommel elke 1e zaterdag van de maand van april t/m oktober een stadswandeling onder leiding van een professionele Stadsgids. U kunt hier individueel aan deelnemen. Voor het seizoen 2017 zijn de volgende data beschikbaar voor de Stadswandelingen: 1 april, 6 mei, 3 juni, 1 juli, 5 augustus, 2 september en 7 oktober. Vooraf aanmelden o.v.v. het aantal deelnemende personen is gewenst, dit kan online via dit aanmeldingsformulier, maar u kunt u ook bij de TRIP-balie aanmelden, een e-mail sturen of even bellen met het TRIP. U dient zich uiterlijk 15 minuten vóór aanvang van de wandeling te melden bij de TRIP-balie Markt 10 te Zaltbommel, ook als u zich online heeft aangemeld. De wandeling start om 13.30 uur. Kosten € 3,50 per persoon. Als extraatje kan elke deelnemer na afloop een gratis kopje koffie of thee gaan drinken bij de HEMA.
Foto's

Deze diashow vereist JavaScript.

Klik hier voor foto galerij

Volg ons op Twitter!
UITagenda

Weer overzicht
Weersverwachting
Zaltbommel
Weeronline.nl - Meer weer in Zaltbommelweeronline.nl Altijd jouw weer