Activiteiten/workshops

Kaarsenmakerij de Spijken, Ammerzoden

Kaarsenmakerij De Spijken, Ammerzoden

Kaarsenmakerij De Spijken

 
 
De kaarsen die gemaakt worden bij Kaarsenmakerij De Spijken worden op ambachtelijke wijze en met de hand gemaakt. De was die gebruikt wordt is van een excellente kwaliteit. Het afval wordt tot een minimum beperkt.

Kookworkshop Hoppies, Ammerzoden

Kookworkshop

Een kookworkshop is een ontspannen bezigheid voor een avondje uit, of als onderdeel van een vergadering of business arrangement. Het menu kan een verrassing zijn of in overleg worden samengesteld. Bij Hoppies zijn verschillende kookworkshops te boeken, denk  hierbij aan: Champignons, Tapas, Sushi/Japans, Italiaans en Portugees. Voor meer informatie m.b.t. alle mogelijkheden, diverse (midgetgolf) arrangementen en tarieven, zie de website van Hoppies.

Boerengolf / oud-hollandse spelen “de Schoonheuvel”, Hedel

Boerengolf, Hedel

Boerengolf

 
 
Boerengolf is nog steeds een van de snelst groeiende buitensporten van Nederland. Als variant op het reguliere golf kunt u bij Boerengolf Hedel op de baan het spel Boerengolf komen spelen.

Kanovaren/Huifkartocht/ijs maken “de Schoonheuvel”, Hedel

ijsboerderij-de-schoonheuvel-hedel_1

Ijsboerderij de Schoonheuvel

 
 
Kinderfeestjes, excursies, kanovaren, huifkar, fietstrein; volop mogelijkheden bij “De Schoonheuvel”

Golfclub De Dorpswaard, Kerkdriel

Golfclub De Dorpswaard, Kerkdriel

Golfclub De Dorpswaard

 
 
Golfen, golfclinics, arrangementen, een heerlijk restaurant, en dat allemaal op deze prachtige locatie.

Landrover Experience, Kerkdriel

Landrover Experience, Kerkdriel

Landrover Experience

 
 
Dit is uw kans om plaats te nemen achter het stuurwiel van een Land Rover en off road te gaan voor een opwindende, uitdagende cursus bij Land Rover Experience. Leer alles over de capaciteiten van de auto, onder het toeziend oog van professionele instructeurs.

‘t Bommelsuitje, Zaltbommel

Kever rijden, Zaltbommel

Kever rijden of andere groepsuitjes

 
 
Keverrijden, retroscooter, of solexrijden of een niet-gemotoriseerde activiteit zoals ballonvaren, tandemtochten, stadsgolf, diverse workshops of een schitterende Gootspokenroute; bij Bommelsuitje.nl kan het allemaal.

Museumatelier – Zaltbommel

MUSEUMATELIER – In het MUSEUMATELIER op de zolder van het Museumcafé kunnen kinderen en volwassenen deelnemen aan fantasierijke en inspirerende creatieve lessen en workshops. Ga mee op een spannende ontdekkingsreis door het Museum Stadskasteel Zaltbommel én je eigen fantasie en verbeelding.

Koetshuis Kasteel Ammersoyen, Ammerzoden

Op de prachtige locatie van Koetshuis Kasteel Ammersoyen kunt u terecht voor koffie, lunch of een drankje, maar ook voor een high-tea, high-wine en wijnworkshops. Ook kunt u bij het Koetshuis terecht voor en feesten en evenementen. Kijk gerust even op hun website voor meer informatie.
UITagenda

Foto's

Deze diashow vereist JavaScript.

Klik hier voor foto galerij