Wat te doen

Wandelen

Wandelroute Munnikenland

Grote grazers in Munnikenland

  Banjeren, struinen, fietsen… Zelfs met de auto mag u het Munnikenland in. De kans is groot  dat u in dit prachtige natuurgebied grote grazers tegenkomt. Een onvergetelijke ervaring. Houd u bij een bezoek wel aan de gedragsregels zoals vermeld in deze folder. Veel plezier in de rivierwildernis!

Struinen langs de Afgedamde Maas

Overzicht Afgedamde Maas

 
 
Langs de Afgedamde Maas is het prachtig wandelen en struinen en kom je langs mooie dorpen. Klik op deze link en vind je weg!

Wandelnetwerk Rivierenland

Wandelnetwerk Rivierenland

Wandelnetwerk Rivierenland

 
 
In de Bommelerwaard kunt u wandelen door middel van een keuzepuntsysteem, klik hier om de diverse kaarten te downloaden.

Wandelingen van de Natuurwacht Bommelerwaard

Wandelingen van Natuurwacht Bommelerwaard

Wandelingen van Natuurwacht Bommelerwaard

 
 
  • Kloosterwielroute 2 km
  • Stadswallenroute 4km
De twee wandelingen van de Natuurwacht Bommelerwaard staan samen in één boekje, met speurkaarten erin voor de jeugd en uitleg voor volwassenen. Het startpunt van beide wandelroutes is de (gratis) parkeerplaats De Beersteeg in Zaltbommel. Het boekje is bij TRIP verkrijgbaar.

Klompenpaden Bommelerwaard

Klompenpaden in de Bommelerwaard

Klompenpaden in de Bommelerwaard

Klompenpaden zijn de mooiste wandelroutes over boerenland. Tijdens de wandeling geniet u van de rust, kleinschaligheid en de combinatie van cultuur en natuur. In de Bommelerwaard zijn 5 klompenpaden. De routefolders zijn bij TRIP verkrijgbaar.
  • Klompenpadroute het Alemschepad, in en om Alem;
  • Klompenpadroute het Zandslagenpad, Hurwenen-Rossum-Fort St.Andries-Rome;
  • Klompenpadroute het Baanbrekerpad, buitengebied Ammerzoden/Well;
  • Klompenpadroute het Hamarithapad, buitengebied Nederhemert;
  • Klompenpadroute het Nywelepad, buitengebied Nieuwaal en Gameren.

Lange afstandswandeling natuurgebied De Hurnse Kil

Lange afstandswandeling natuurgebied De Hurnse Kil

Lange afstandswandeling natuurgebied De Hurnse Kil

 
 
Voor de start van deze lange afstandswandeling door het prachtige natuurgebied “De Hurnse Kil” kunt u in Zaltbommel beginnen. De route is bij TRIP verkrijgbaar.

Stadswandeling historisch Zaltbommel met Stadsgids (voor groepen)

Stadswandeling met gids Zaltbommel

Stadswandeling met gids Zaltbommel

 
 
Bent u met een groep, dan bestaat de mogelijkheid om een stadswandeling te doen onder leiding van een professionele Stadsgids. Hiervoor dient u vooraf te reserveren bij het Gilde van Stadsgidsen Zaltbommel.

Stadswandeling historisch Zaltbommel met Stadsgids, 1e zaterdag van de maand (april-oktober)

Stadswandeling met gids, Zaltbommel

Stadswandeling met gids, Zaltbommel

Tijdens het toeristisch seizoen organiseert het TRIP i.s.m. het Gilde van Stadsgidsen Zaltbommel elke 1e zaterdag van de maand van april t/m oktober een stadswandeling onder leiding van een professionele Stadsgids. U kunt hier individueel aan deelnemen. Voor het seizoen 2017 zijn de volgende data beschikbaar voor de Stadswandelingen: 1 april, 6 mei, 3 juni, 1 juli, 5 augustus, 2 september en 7 oktober. Vooraf aanmelden o.v.v. het aantal deelnemende personen is gewenst, dit kan online via dit aanmeldingsformulier, maar u kunt u ook bij de TRIP-balie aanmelden, een e-mail sturen of even bellen met het TRIP. U dient zich uiterlijk 15 minuten vóór aanvang van de wandeling te melden bij de TRIP-balie Markt 10 te Zaltbommel, ook als u zich online heeft aangemeld. De wandeling start om 13.30 uur. Kosten € 3,50 per persoon. Als extraatje kan elke deelnemer na afloop een gratis kopje koffie of thee gaan drinken bij de HEMA.

Speurtocht door Zaltbommel

Speurtocht Zaltbommel

Speurtocht Zaltbommel

 
 
Zijn er kinderen bij? Doe dan de verrassende speurtocht door het historische centrum van Zaltbommel. Aan de hand van een vragenlijst wordt de rijke historie van Zaltbommel spelenderwijs ontdekt. Nadat alle vragen zijn beantwoord kan het formulier ter correctie worden aangeboden bij de TRIP balie. Heb je veel vragen goed beantwoord; dan wacht er vast nog een leuke attentie voor je! De speurtocht door de oude binnenstad is door TRIP samengesteld en verkrijgbaar bij de balie. Hier kunt je ook een klembord in bruikleen krijgen, wat het schrijven tijdens de speurtocht vergemakkelijkt.

Gootspokenroute Zaltbommel

Gootspokenwandeling, Zaltbommel

Gootspokenwandeling, Zaltbommel

 
 
De door TRIP samengestelde speciale Gootspokenroute is zeer de moeite waard. Tijdens uw tocht ziet u de markante Gootspoken in diverse dakgoten of aan de Bommelse gevels. Alle beelden zijn vervaardigd door kunstenaar Joris Baudoin. Alle Gootspoken staan omschreven in een handig boekje met foto’s en een plattegrond. Het boekje met de Gootspokenroute is verkrijgbaar bij de balie van TRIP.

Fietsen

Bij TRIP zijn verschillende fietsroutes verkrijgbaar. Er zijn door TRIP samengestelde routes door de Oost- (33km) en West-Bommelerwaard (45km), Rondje Bommelerwaard (65km) en ook de kaart van het landelijke fiets knooppuntennetwerk is hier te koop.

Nog enkele voorbeelden van mooie routes:

Zie ook hier voor extra informatie over Fietsen in de Bommelerwaard (link naar de Bommelerwaardginds.nl)

Fietsen langs de Waal

Volop fietsen

 
 
Fietsen langs de Waal is werkelijk prachtig. Ideale fietspaden, over dijken, langs weilanden en natuurgebieden met uitzicht op de drukke Waal is heel erg mooi en zeker aan te bevelen. Vanaf Zaltbommel kunt u richting Slot Loevestein, of de andere kant op richting Heerewaarden. Neem daar in de zomer het fietsveer naar Varik en kom aan de andere kant terug. Echt genieten!

Fietsroute Munnikenland

Natuurgebied Munnikenland bij Poederoijen

 
 
De monniken zijn al eeuwenlang verdwenen uit het Munnikenland, maar de meditatieve sfeer van rust en ruimte is gebleven. Stap op de fiets en laat je hoofd leegwaaien op de dijken van dit natte land. Klik hier voor de route.

Fietsen langs de Afgedamde Maas

overzicht Afgedamde Maas

 
 
Fietsen langs de Afgedamde Maas en pittoreske dorpjes is een ware belevenis. Bekijk de kaart en meer info en vind je weg!

Fietsverhuur, Zaltbommel

Fietsverhuur

Fietsverhuur Zaltbommel

 
In Zaltbommel zijn fietsen te huur bij Bert van Osch Rijwielen. Geldige legitimatie, een contante borg van € 50,= en het invullen van een huurovereenkomst is verplicht. Verhuur vanaf 08.00 uur, de fiets moet voor 17.00 uur weer ingeleverd worden. Prijs € 10,= per fiets per dag, elektrische fiets € 25 per dag. Huur voor meerdere dagen is ook mogelijk. Adres: Waterstraat 38, Zaltbommel. Meer informatie en reserveren: tel 0418-513147.
 
Ook bij De Oude Bieb kunt u fietsen huren voor € 12,50 per dag. Adres: Nieuwstraat 4, Zaltbommel, 0418-519009.

Culturele ontmoetingsplekken

Het Hof, Zaltbommel

Het Hof

Het Hof, Zaltbommel

 
 
Bij Het Hof Zaltbommel kunt u terecht voor Culturele evenementen, feesten, recepties en optredens met live muziek. Tevens is Het Hof ook een zeer geschikte locatie voor vergaderingen en bijeenkomsten in een ongedwongen en inspirerende omgeving

Gasthuiskapel, Zaltbommel

Gasthuiskapel, Zaltbommel

Gasthuiskapel, Zaltbommel

 
 
De Gasthuiskapel is een van de mooiste gebouwen uit de prachtige historische binnenstad van Zaltbommel. De kapel die al gebouwd is in 1316 is beroemd door haar bijzondere akoestiek en een begrip bij liefhebbers van klassieke kamermuziek. Verder is het een schitterende locatie voor zakelijke bijeenkomsten en presentaties, maar kunt u de Gasthuiskapel ook boeken voor een trouwerij, jubileum of doopfeest. Uw evenement met de kenmerkende Bommelse gastvrijheid begeleiden is aan onze mensen toevertrouwd.

Theater/Film De Poorterij, Zaltbommel

Theater De Poorterij, Zaltbommel

De Poorterij

 
 
Bezoekt u graag een theater? Theater De Poorterij heeft vast een leuke cabaret-, toneel- of muziekvoorstelling of een leuke film op het programma staan. En uiteraard kunt u dit combineren met een gezellig etentje in de Brasserie.

Evenementen & Arrangementen

Bommelerwaardgids

 
Op de Bommelerwaardgids vindt u alle informatie over de Bommelerwaard: UITagenda – Streekinfo – Nieuws – Bedrijvengids- Themakaarten.

Cultuurarrangement Zaltbommel, het hele jaar door

 
Organiseert u een familieuitje of bedrijfsuitstapje?  TRIP heeft vier interessante cultuurarrangementen in Zaltbommel samengesteld. De arrangementen zijn het hele jaar door te boeken!! Daarmee kunt u een cultureel en culinair programma beleven in het oude Stadscentrum van Zaltbommel. Op verzoek kunnen wij ook een speciaal arrangement voor u samenstellen. Inclusief kopje koffie/thee met appelgebak en een Cultuurarrangement lunch!! De vrijwilligers van TRIP adviseren u graag over de (combinatie)mogelijkheden die er zijn voor de invulling van een gezellige dag. Klik hier voor meer info. Aanmelden kan via dit aanmeldingsformulier.

Aardbeiendag Zaltbommel 17 juni 2017

Aardbeienkoningin 2017

 
De aardbeien van de Veiling Zaltbommel zijn de lekkerste van Nederland. Dat is al sinds jaar en dag zo. Er worden in de Bommelerwaard heel veel aardbeien geteeld en ze zijn heerlijk! Eind veertiger jaren van de vorige eeuw is in Zaltbommel de eerste AARDBEIENDAG van Nederland gehouden. Al had het in die jaren wel een andere insteek dan nu. De AARDBEIENDAG is een begrip in Zaltbommel en wijde omgeving. Het heeft tussen 1997 en 2007 een tijdje stilgelegen, maar sinds 2008 is deze oude Zaltbommelse traditie gelukkig weer in ere hersteld en wordt georganiseerd door TRIP Bommelerwaard. Elk jaar kunt u op de 3e zaterdag in juni gratis beschuitjes met Aardbeien komen eten op de Bommelse Markt. De Aardbeiendag in 2017 staat gepland op zaterdag 17 juni.

Stadswandeling historisch Zaltbommel met Stadsgids, 1e zaterdag van de maand (april-oktober)

Stadswandeling met gids, Zaltbommel

Stadswandeling met gids, Zaltbommel

Tijdens het toeristisch seizoen organiseert het TRIP i.s.m. het Gilde van Stadsgidsen Zaltbommel elke 1e zaterdag van de maand van april t/m oktober een stadswandeling onder leiding van een professionele Stadsgids. U kunt hier individueel aan deelnemen. Voor het seizoen 2017 zijn de volgende data beschikbaar voor de Stadswandelingen: 1 april, 6 mei, 3 juni, 1 juli, 5 augustus, 2 september en 7 oktober. Vooraf aanmelden o.v.v. het aantal deelnemende personen is gewenst, dit kan online via dit aanmeldingsformulier, maar u kunt u ook bij de TRIP-balie aanmelden, een e-mail sturen of even bellen met het TRIP. U dient zich uiterlijk 15 minuten vóór aanvang van de wandeling te melden bij de TRIP-balie Markt 10 te Zaltbommel, ook als u zich online heeft aangemeld. De wandeling start om 13.30 uur. Kosten € 3,50 per persoon. Als extraatje kan elke deelnemer na afloop een gratis kopje koffie of thee gaan drinken bij de HEMA.

Eten & drinken

Hoppies, Ammerzoden

Koffie/lunch

 
 
Als het seizoen in april weer van start gaat kunnen wandelaars en fietsers bij Hoppies een koffie/lunch stop houden!

Brasserie De Roskam, Hurwenen

Brasserie De Roskam, Hurwenen

Brasserie De Roskam, Hurwenen

 
 
Direct aan de Waal vindt u Brasserie de Roskam. De bijzondere sfeer en de gezellige ambiance maakt Brasserie de Roskam tot een unieke locatie voor uw feest. 

Restaurant Dukdalf, Kerkdriel

Restaurant Dukdalf

Restaurant Dukdalf

 
 
Uitkijkend over Jachthaven Van Gent te Kerkdriel, vindt u Restaurant Dukdalf. Gebouwd op palen, oftewel een dukdalf, bieden wij u de mogelijkheid om elke gelegenheid te vieren. Van receptie tot feestavond, van complete arrangementen tot een brede keuze uit à la carte-gerechten.

Brandend Zand, Kerkdriel

restaurant-brandend-zand-kerkdriel  
 
In dit gezellige restaurant in huiskamersfeer, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis.

Golfclub De Dorpswaard, Kerkdriel

Golfclub De Dorpswaard, Kerkdriel

Restaurant bij Golfclub De Dorpswaard

 
 
Het restaurant van Golfclub De Dorpswaard heeft een panoramisch zicht op de golfbaan en de Maas en heeft 40 zitplaatsen. De bar en het terras bieden samen plaats aan 80 personen. Uitstekend geschikt als locatie voor het vieren van een verjaardag of jubileum.

Eeterij Den Dijk, Nederhemert-Noord

Eeterij Den Dijk, Nederhemert-Noord

Eeterij Den Dijk

 
Eeterij Den Dijk is een gezellige en huiselijke eeterij in Nederhemert-Noord met sfeervolle aperitiefbar. U geniet hier van heerlijke gerechten of van een drankje op ons terras, terwijl u geniet van het uitzicht over de uiterwaarden en de Maas. Diverse wandel en fietstochten passeren Eeterij Den Dijk en bieden u de mogelijkheid om bij ons uw tocht door de omgeving te laten starten en/of te eindigen.

Brasserie De Buurman, Poederoijen

Brasserie De Buurman, Poederoijen

 
 
Op een unieke locatie onder de batterij van Poederoijen aan de prachtige fietsroute langs de Afgedamde Maas kunt u genieten van een lekkere kop koffie, capuccino, thee of lunch met heerlijke gerechten bij Brasserie de Buurman.

Bistro in Petto, Rossum

bistro-in-petto-rossum

Bistro In Petto

 
Gelegen aan de Waal is dit restaurant gezellig ingedeeld met verschillende soorten tafels, een comfortabele hoekbank en een nostalgische eetbar.

De Pub, Rossum

De Pub, Rossum

De Pub

 
 
Deze gezellige bruine pub in Rossum is al meer dan 10 jaar lang een ontmoetingsplek waar jong en oud zich thuis voelen.

Hotel-Restaurant De Gouden Molen, Rossum

Hotel-Rest. De Gouden Molen, Rossum

Hotel-Rest. De Gouden Molen

 
Voor een letterlijk en figuurlijk heerlijk verblijf kunt u terecht bij De Gouden Molen. Geniet tijdens een lunch of diner van gerechten, met prachtige verse streekproducten, die de chefkok samen met zijn brigade voor u bereidt. Lekker romantisch bij de open haard of bij goed weer buiten op een van onze terrassen. U kunt uw verblijf nog aangenamer maken door te kiezen voor een overnachting hier.

Overnachten / B&B’s / Campings

Recreatiepark Het Esmeer, Aalst

Recreatiepark Het Esmeer, Aalst

Recreatiepark Het Esmeer

 
 
Recreatiepark het Esmeer is gelegen tussen de Maas en recreatieplas het Esmeer. Dit waterrijke vakantiepark in het Gelderse Aalst, is omgeven door dorpen met een rijke historie en prachtige natuurgebieden. U kijkt uw ogen uit op de prachtige landschappen, bij de fruitbomen en in de kastelen. Op steenworp afstand van het vakantiepark ligt een prachtig strandbad met grote speeltuin.

B&B Het Hart van Alem, Alem

B&B Het Hart van Alem, Alem

B&B Het Hart van Alem

 
 
In het monumentale koetshuisje achter Herberg het Hart van Alem vind je drie luxe gastenkamers. Hier proef je de sfeer van weleer. Maak vanuit Alem de mooiste wandelingen over oude struinroutes. De B&B ligt direct aan het Maarten van Rossumpad. Of op de fiets, de dijken- of pontjesroute.

B&B Minicamping Kaarsenmakerij de Spijken, Ammerzoden

B&B en Minicamping De Spijken, Ammerzoden

B&B en Minicamping De Spijken

 
 
B&B De Spijken heeft twee mooie ruime, landelijk gelegen kamers, met prachtig uitzicht en eigen terras. De kamers zijn voorzien van eigen sanitair en een keuken. Tevens is een gezamenlijke ontbijtruimte aanwezig. Tevens is er een minicamping en er is ook een blokhut te huur.

B&B De Bloesemhof, Bruchem

B&B De Bloesemhof, Bruchem

B&B De Bloesemhof

 
 
Twee comfortabele gastenverblijven in het aan de rand van het rustige en landelijk gelegen prachtige dorp Bruchem, op slechts 3 km van Zaltbommel. Ideale uitvalsbasis voor fietsers, familiebezoek, een feest in de buurt, zakelijke gasten of bezoek aan Zaltbommel en ´s-Hertogenbosch. Je voelt je helemaal thuis bij B&B De Bloesemhof.

Camping ’t Meulenhuis Bruchem

camping 't Meulenhuis, Bruchem

Camping ‘t Meulenhuis

 
 
Mooie knusse camping, centraal gelegen in de Bommelerwaard, 4 kilometer van het vestingstadje Zaltbommel en 10 autominuten van Den Bosch. Kom…. En laat u verrassen door dit uniek stukje Nederland.

B&B ´t Saenraik, Bruchem/Zaltbommel

B&B 't Saenraik, Bruchem

B&B ‘t Saenraik

 
 
Dichtbij Zaltbommel gelegen aan de andere kant van de A2 bij het dorp Bruchem, ligt B&B ‘t Saenraik. De gehele bovenverdieping is voor de gasten ingericht met 4 slaapkamers met eigen douche en toilet.

Camperovernachtingsplaatsen Het Uilennest, Hurwenen

camperplaatsen-het-uilennest-hurwenen

Camperplaatsen het Uilennest

 
 
Camperovernachtingsplekken te midden van de vele fietsroutes in de prachtige Bommelerwaard.

Vakantiewoning bij de Zandmeren, Kerkdriel

9 luxe vakantiewoningen

 
 
Nabij de jachthaven 9 luxe en hoogwaardig afgewerkte vakantiewoningen. Er is voldoende oog voor de aanleg en onderhoud van de tuinen en groenvoorziening rondom de bungalows. En vanuit uw huis heeft u altijd volop uitzicht over het water!

Soldatenhuisje en Suite & Breakfast Slot Loevestein, Poederoijen

Suite & Breakfast Slot Loevestein, Poederoijen

Suite & Breakfast Slot Loevestein

Soldatenhuisje Slot Loevestein, Poederoijen

Soldatenhuisje Slot Loevestein

 
 
Slapen op Slot Loevestein is een onvergetelijke belevenis. In de luxe Suite & Breakfast bent u welkom voor een bijzonder comfortabele overnachting, of een eerste klas weekendje weg. Of wat dacht u er van om op uw fietstocht de tent een keer niét op te zetten?

Camperplaatsen bij Slot Loevestein, Poederoijen

Camperplaatsen Slot Loevestein, Poederoijen

Camperplaatsen bij Slot Loevestein

 
 
Er zijn vier camperplaatsen op ons parkeerterrein. Er zijn geen faciliteiten, maar u geniet wel van het mooiste uitzicht ter wereld over de rivier De Waal. Tijdens openingstijden kunt u terecht in onze Taveerne en Museumwinkel. Er zijn geen kosten aan een overnachting verbonden, maar een bezoek aan het museum wordt zeer op prijs gesteld als tegemoetkoming in de kosten voor aanleg, schoonmaak en onderhoud.

Hotel Restaurant De Gouden Molen, Rossum

Hotel-Restaurant De Gouden Molen, Rossum

Hotel-Restaurant De Gouden Molen

 
 
Dit drie-sterren familiehotel-restaurant biedt u de sfeer van “klein” gecombineerd met de allure van “groot” en is daardoor uitermate geschikt voor zowel een privé als zakelijk getint verblijf. Alle kamers hebben een schitterend uitzicht op de rivier of de landerijen.

Camperplaatsen parkeerterrein De Beersteeg, Zaltbommel

Camperplaatsen De Beersteeg, Zaltbommel

Camperplaatsen De Beersteeg

 
 
6 gratis overnachtingsplekken op loopafstand van het historische centrum van Zaltbommel. Er zijn geen voorzieningen. 

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2

hotel Van der Valk Zaltbommel-A2

 
Verrassend overnachten, Vanzelfsprekend uitgerust. Diverse type kamers beschikbaar, van standaard Superior kamer tot luxe Presidential Suite.

B&B In de Oude Smederij, Zaltbommel

B&B In de Oude Smederij, Zaltbommel

B&B In de Oude Smederij

 
 
Deze B&B met twee appartementen ligt op een toplocatie in de historische binnenstad van Zaltbommel. De ligging is ideaal om vandaaruit de stad en omgeving te verkennen. Restaurants, winkels en bezienswaardigheden zijn op loopafstand bereikbaar.

B&B Bommel, Zaltbommel

B&B Bommel

 
  B&B Bommel: Gezellig drempelvrij overnachten aan de stadsgracht van Zaltbommel.

Activiteiten & workshops

Kaarsenmakerij de Spijken, Ammerzoden

Kaarsenmakerij De Spijken, Ammerzoden

Kaarsenmakerij De Spijken

 
 
De kaarsen die gemaakt worden bij Kaarsenmakerij De Spijken worden op ambachtelijke wijze en met de hand gemaakt. De was die gebruikt wordt is van een excellente kwaliteit. Het afval wordt tot een minimum beperkt.

Kookworkshop Hoppies, Ammerzoden

Kookworkshop

 
 
Een kookworkshop is een ontspannen bezigheid voor een avondje uit, of als onderdeel van een vergadering of business arrangement. Het menu kan een verrassing zijn of in overleg worden samengesteld. Bij Hoppies zijn verschillende kookworkshops te boeken, denk  hierbij aan: Champignons, Tapas, Sushi/Japans, Italiaans en Portugees.

Boerengolf / oud-hollandse spelen “de Schoonheuvel”, Hedel

Boerengolf, Hedel

Boerengolf

 
 
Boerengolf is nog steeds een van de snelst groeiende buitensporten van Nederland. Als variant op het reguliere golf kunt u bij Boerengolf Hedel op de baan het spel Boerengolf komen spelen.

Kanovaren/Huifkartocht/ijs maken “de Schoonheuvel”, Hedel

ijsboerderij-de-schoonheuvel-hedel_1

Ijsboerderij de Schoonheuvel

 
 
Kinderfeestjes, excursies, kanovaren, huifkar, fietstrein; volop mogelijkheden bij “De Schoonheuvel

Golfclub De Dorpswaard, Kerkdriel

Golfclub De Dorpswaard, Kerkdriel

Golfclub De Dorpswaard

 
 
Golfen, golfclinics, arrangementen, een heerlijk restaurant, en dat allemaal op deze prachtige locatie.

Glasatelier Variaglas, Kerkdriel

Variaglas, Kerkdriel

Glasworkshops

 
 
In het glasatelier van Variaglas gevestigd in Kerkdriel bent u welkom voor glasworkshops tiffany, glas in randlood en mozaïeken. Wij verzorgen ook kinderfeestjes mozaïeken bij de jarige thuis, en voor uw bedrijf of familiefeest een complete glasworkshop op uw locatie.

Landrover Experience, Kerkdriel

Landrover Experience, Kerkdriel

Landrover Experience

 
 
Dit is uw kans om plaats te nemen achter het stuurwiel van een Land Rover en off road te gaan voor een opwindende, uitdagende cursus bij Land Rover Experience. Leer alles over de capaciteiten van de auto, onder het toeziend oog van professionele instructeurs.

‘t Bommelsuitje, Zaltbommel

Kever rijden, Zaltbommel

Kever rijden of andere groepsuitjes

 
 
Keverrijden, retroscooter, of solexrijden of een niet-gemotoriseerde activiteit zoals ballonvaren, tandemtochten, stadsgolf, diverse workshops of een schitterende Gootspokenroute; bij Bommelsuitje.nl kan het allemaal.

De Oude Bieb, Zaltbommel; Pool en biljart en meer sport en spel

poolen en bijarten

 
De Oude Bieb beschikt over 3 pooltafels en 1 biljarttafel van topkwaliteit, karakteristiek vormgegeven en straalt rust en ontspanning uit. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je hier genieten van een ouderwets potje pool of biljart. Maar ook darten, flipperen, sjoelen, photo play, schaken en tafelvoetbal behoren tot de mogelijkheden. Leuk voor een familie-uitje of groepsactiviteit.

Bloemschikken bij Groencentrum De Rozenbogerd, Zaltbommel

Groencentrum De Rozenbogerd

 
 
Regelmatig worden bij Groencentrum De Rozenbogerd workshops bloemschikken gehouden.

Kinderen

Hoppies, Ammerzoden

Hoppies, Ammerzoden

Hoppies

 
 
Voor uren speelplezier in de natuur! Ooit begonnen als maisdoolhof, inmiddels uitgebreid met vele mogelijkheden om je uren te vermaken tussen alle elementen die de natuur biedt. Water, zand en groen vormen de basis van Hoppie’s.

Kasteel Ammersoyen, Ammerzoden

Kasteel Ammersoyen, Ammerzoden

Kasteel Ammersoyen

 
 
Welke ridder of prinses wil er nu niet zijn of haar verjaardag vieren op een echt kasteel? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar kasteel Ammersoyen in Ammerzoden voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje.

IJsboerderij / Boerengolf “de Schoonheuvel”, Hedel

IJsboerderij De Schoonheuvel, Hedel

IJsboerderij De Schoonheuvel

 
 
Kinderfeestjes; van kalf tot koe, van melk tot ijs

Kids-Castle, Hedel

Kids Castle, Hedel

Kids Castle

 
 
Kinderspeelparadijs speciaal gericht op de wat kleinere kinderen. Zelfs voor kinderen die alleen nog maar kunnen kruipen zijn er voorzieningen. Voor elke leeftijd t/m 9 jaar zijn er uitdagende toestellen zodat ze al spelend ook nog het nodige aan beweging doen.

Bezoekerscentrum De Grote Rivieren, Heerewaarden

degroterivieren-heerewaarden

Bezoekerscentrum De Grote Rivieren

 
 
Bij het Bezoekerscentrum De Grote Rivieren kan je spelen, leren, ook voor de allerkleinsten, kinderfeestjes en natuurlijke activiteiten.

Glasatelier Variaglas, Kerkdriel

Variaglas, Kerkdriel

Variaglas

 
 
Creatieve feestjes zijn altijd geslaagd: de kinderen zijn lekker bezig, leren iets nieuws en gaan naar huis met iets moois wat ze zelf gemaakt hebben.

Slot Loevestein, Poederoijen

Slot Loevestein, Poederoijen

Slot Loevestein

 
 
Je verjaardag vier je natuurlijk op Slot Loevestein. Want wie wil er nou niet ontvangen worden in de geheimzinnige poorttoren of kruittoren met kinderbier en een kasteeltaartje? Talloze mogelijkheden om van je feestje het allerbeste feest te maken.

Museum Stadskasteel Zaltbommel

Museum Stadskasteel, Zaltbommel

Museum Stadskasteel

 
 
In het museum vind je Jip & Janneke verhaaltjes. Verder kun je spelletjes doen, je verkleden als Jip & Janneke en natuurlijk lekker kleuren! Ga naar Museum Stadskasteel.

Sint-Maartenskerk speurtocht, Zaltbommel

speurtocht-in-sint-maartenskerk-zaltbommel

Speurtocht in Sint-Maartenskerk

 
 
Tijdens de openstelling van de kerk is er voor de actieve speurders van ongeveer 7-12 jaar een leuke speurtocht. Aan de hand van 18 vragen ga je door de hele kerk. Je ziet dan o.a. kanonskogels, muziekinstrumenten, allerlei dieren en geheimzinnige spijkers.

Wonen in de Bommelerwaard

Bent u op zoek naar een leuke woning of wilt u meer weten over wonen in de Bommelerwaard, klik dan op een van onderstaande links voor diverse info.
Gemeente Zaltbommel

Gemeente Zaltbommel

Gemeente Maasdriel

Gemeente Maasdriel

bommelerwaardgids

Bommelerwaardgids

ikzoekuwhuis.nl Mariet Kamphuis De aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar ikzoekuwhuis.nl, Bruchem

Cretier Schilderen met verve, Kerkdriel

Cretier Schilderen met verve, Kerkdriel

Groencentrum De Rozenbogerd, Zaltbommel

Foto's

Deze diashow vereist JavaScript.

Klik hier voor foto galerij

Volg ons op Twitter!
UITagenda

Weer overzicht
Weersverwachting
Zaltbommel
Weeronline.nl - Meer weer in Zaltbommelweeronline.nl Altijd jouw weer