Stadswandelingen met gids door de historische binnenstad van Zaltbommel.

Stadswandeling met gids, Zaltbommel

Stadswandeling met gids, Zaltbommel

Op de zaterdagen 5 september en 3 oktober 2020 organiseert het TRIP Informatiepunt een stadswandeling met gids door de historisch binnenstad van Zaltbommel. In verband met de coronamaatregelen zijn maximaal zes personen per gids toegestaan, vol = vol.

De wandeling gaat langs de kenmerkende Sint-Maartenskerk en het Stadskasteel. Ook worden de huizen gepasseerd die door beroemdheden als Franz Liszt en Karl Marx werden bezocht, alsmede de woningen van de familie Philips en Fiep Westendorp. Tijdens de wandeling kom je langs diverse gootspoken, hedendaagse kunstwerken die meestal in een dakgoot te vinden zijn. Ook zal de gids vertellen over de bewoners die er vroeger woonden of de historie van het pand. Het is een leuke en leerzame wandeling voor alle leeftijden. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en start om 13.30 uur vanaf het TRIP Toeristisch Informatiepunt op de Markt 10.

De deelnemers kunnen op vertoon van een te ontvangen voucher in het restaurant van de HEMA van een gratis kop koffie of thee genieten of van een gratis 2e bolletje ijs bij ijssalon Hygge, beide te vinden op de Boschstraat.  De kosten bedragen € 3,50 per deelnemer.

Aanmelden kan via deze link, aan de balie bij TRIP op de Markt 10, per telefoon 0418-648774 of e-mail op info@tripbommelerwaard.nl.

Geef een reactie

UITagenda

Foto's

Deze diashow vereist JavaScript.

Klik hier voor foto galerij