Het TRIP Toeristisch Informatiepunt gaat vrijdag 6 maart weer open!

Het Toeristisch Recreatief Informatie Punt (TRIP) in Zaltbommel opent vrijdag 6 maart haar deuren voor het toeristisch seizoen 2020.
In maart is het TRIP alleen nog op vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur, in de maanden daarna gelden de zomeropeningstijden. De vrijwilligers staan paraat om binnen- en buitenlandse bezoekers te informeren over de vele toeristische mogelijkheden in Zaltbommel en de prachtige Bommelerwaard.

Stadswandelingen, Oorlogswandelingen, Cultuurarrangement Zaltbommel
Dit jaar staan er weer genoeg activiteiten op de planning. Vanaf 4 april kunt u deelnemen aan de maandelijkse stadswandeling door historisch Zaltbommel en in het kader van 75 jaar herdenking zijn dit jaar ook extra wandelingen met oorlogsverhalen gepland op 18 april, 25 april en 2 mei. En wilt u een leuk dagje met familie of vrienden organiseren, denk dan eens aan het cultuurarrangement Zaltbommel.

Diverse nieuwe folders, kunstroutes, Rivierenland magazines en fietskaarten zijn beschikbaar, loop gerust eens binnen en ontdek uw mooie omgeving! Of kijk voor meer informatie en de toeristische mogelijkheden op de website www.tripbommelerwaard.nl

Geef een reactie

Weer overzicht
Weersverwachting
Zaltbommel
Weeronline.nl - Meer weer in Zaltbommelweeronline.nl Altijd jouw weer
UITagenda

Foto's

Deze diashow vereist JavaScript.

Klik hier voor foto galerij

Volg ons op Twitter!