Het Toeristisch Recreatief Informatie Punt (TRIP) Bommelerwaard heeft een nieuwe naam; Tourist Info Bommelerwaard.

De website van TRIP wordt niet meer bijgehouden, wij hebben een nieuwe website Beleef Bommelerwaard. Op deze nieuwe website vindt u informatie over bezienswaardigheden, geschiedenis, restaurants, overnachtingsmogelijkheden, stadswandelingen, fietstochten, rondvaarten, enzovoorts enzovoorts, maar ook begroeten wij u graag in ons historische pand onder het Oude Stadhuis in Zaltbommel. Hier zijn diverse routekaarten, folders en allerhande informatie beschikbaar, alsmede mooie ansichtkaarten en leuke gadgets. Onze vrijwilligers helpen u graag.

Actueel
Tourist Info Bommelerwaard zoekt vrijwilligers!

Diverse leuke vacatures

Bij het Tourist Info Bommelerwaard werken we met een enthousiast team van vrijwilligers die aan de balie bezoekers van toeristische informatie voorzien. En ook zijn er vrijwilligers die geen baliedienst doen maar andere taken hebben, zoals bijvoorbeeld een bestuursfunctie, facilitaire zaken of webmaster. Voor onderstaande taken zijn wij graag op zoek naar nieuwe kandidaten.

Vrijwilligers baliedienst
Tourist Info Bommelerwaard zoekt vrijwilligers die baliedienst willen doen. Aan de balie wordt altijd met twee personen gewerkt. De taken bestaan uit het informeren van bezoekers over de toeristische mogelijkheden binnen de mooie Bommelerwaard. Daarnaast verwachten we je betrokkenheid bij projecten of eenmalige evenementen, zoals bijv. de Aardbeiendag. Ben je woonachtig in de Bommelerwaard, ouder dan 18 jaar, heb je een natuurlijke interesse in wat er allemaal leeft en te doen is in de Bommelerwaard en heb je affiniteit met internet (om snel info op te zoeken), stuur dan een bericht met een korte motivatie naar liesbeth@touristinfo-bommelerwaard.nl of meld je aan via het aanmeldformulier.

Vrijwilliger algemeen
Tourist Info Bommelerwaard organiseert jaarlijks de Aardbeiendag waarbij veel hulp nodig is voor hand-en-spandiensten. Daarnaast wordt regelmatig ook onze betrokkenheid gevraagd bij andere evenementen in Zaltbommel of de Bommelerwaard. Dit lukt alleen als we genoeg vrijwilligers hebben. Vind je het leuk om een keer te helpen of heb je een speciale vaardigheid of dienst die je wilt aanbieden, laat het ons weten via liesbeth@touristinfo-bommelerwaard.nl en wellicht dat we je hulp kunnen gebruiken.

Cultuurarrangement Zaltbommel, het hele jaar

Dagje uit met collega’s, vrienden of familie? Doe eens een dagje Zaltbommel! De cultuurarrangementen zijn een succes en het gehele jaar door te boeken.
Ga naar onze Evenementen & Arrangementen pagina voor het overzicht of bekijk onze Flyer Cultuurarrangement Zaltbommel 2020

Leuke gadgets

Boekje stadswandeling Zaltbommel (€ 3)

Super leuke blauwe 'I love Zaltbommel" rugzakjes (€ 3,50)

Fietszadelhoesje (€ 1,00)

Boekje Gootspoken Zaltbommel (€ 2,50)

Boekenlegger Zaltbommel (€ 0,50)

Diverse ansichtkaarten Zaltbommel (€ 0,50)

Leuke koelkastmagneetjes met diverse afbeeldingen van Zaltbommel (3,95)

 

 

 

 

 

 

Mokken met diverse afbeeldingen van Zaltbommel (4,95)

 

 

 

 

 

 

 

UITagenda

Foto's

Deze diashow vereist JavaScript.

Klik hier voor foto galerij